دکتراحمد تویسرکانی معاون قوه قضائیه و رئیس سازمان ثبت اسناد واملاک کشور درگفت و گو با خبرنگار خبرگزاری حوزه درتهران، با اشاره به نامگذاری امسال به عنوان سال اقتصاد وفرهنگ توسط مقام معظم رهبری اظهارداشت: فرهنگ عبارت ازمجموعه رفتارها، شیوه ها، تفکرات، اعتقادات و طیف های متعددی است که معتقدیم حوزه های علمیه و طلاب و روحانیون درنهادینه کردن، اصلاح ساختاری، هدایت و سوق آن به سمت تعالی و سعادت جامعه نقشی بی بدیل را می توانند ایفا نمایند.
وی ادامه داد: اگرامروز ما با معضلاتی در رابطه با کم کاری ها، رضایت مندی مردم و مراجعین و سایر مباحث فرهنگی مطرح در سیستم های اداری مواجه هستیم بایستی اهتمام و جدیت خود برای ورود حوزه ها، مبلغین و روحانیون را افزایش دهیم تا نتایج مطلوب دربحث سلامت اداری نصیب مان گردد.
رئیس سازمان ثبت اسناد واملاک کشوربا تاکید براهتمام و جدیت رهبرمعظم انقلاب نسبت به مقوله فرهنگ و اقتصاد افزود: رهبران دینی، روحانیون وبزرگان حوزه های علمیه با ورود به مباحث اقتصادی و فرهنگی می توانند راه کارهای علمی و عملی منطبق با احکام اسلام وقرآن کریم برای رسیدن به اقتصاد سالم اسلامی و فرهنگی غنی را برای آحاد جامعه تبیین نمایند.
وی تصریح کرد: اقتصاد وفرهنگ مقولاتی جدا ازهم نیستند و کشیدن خط فاصله بین آن ها درست نیست، لیکن ما باید تعیین کنیم درکارسازی و ایجاد بسترهای لازم درعرصه های فرهنگی و اقتصادی تا چه میزان می توانیم تاثیرات جدی داشته باشیم ولذا دراین راستا به نظرمی رسد برای ارتقای این کارسازی ها، نیاز به حضور و ورود جدی حوزه های علمیه داریم.
دکترتویسرکانی با بیان این که جامعه ما همواره با تاسی از ترویج ونشر آموزه ها و احکام غنی و انسان ساز اسلام راه تعالی و پیشرفت را پیموده است، گفت: باید از ظرفیت ها، توان مندی ها، منویات و راه کارهای جامع وگسترده حوزه های مترقی شیعی ، روحانیون و مراجع عظام تقلید درعرصه های مختلف برای رسیدن به فرهنگ واقتصاد پویای اسلامی وایجاد جامعه ای سالم، پرنشاط ودین دار، بهره بگیریم.
معاون قوه قضائیه درپایان ازعزم جدی سازمان ثبت اسناد واملاک کشوردرتکمیل پروژه ها و سامانه های الکترونیکی برای ارائه خدمات بهتر به مردم در سال 93 خبر داد.